Tänään on sitten lähtö. Kamat on pakattu rinkkaan jo eilen ja panikointi siitä mihin loput tavarat tungetaan on helpottunut. Äiti kun otti mukaansa 4 laatikkoa ja veljen varastoon meni kaksi. Ja noista äidin ottamista laatikoista yksi on kirpparille. Eli enpä paljoa tavaraa omista. Ainoa mikä ei mahdu pahvilaatikkoon on sänky. Se kuulemma menee palasiksi ja myös varastoon. Veljeni haluaa makuuhuoneen takaisin omaan käyttöönsä:)

Lontoossa ollaan varattu hostelli Kings Crossilta - tiedän, että alue on välillä vähän levoton, mutta hostelli oli halpa ja Crossilta kuitenkin pääsee helposti kaikkialle bussilla tai tubella. Camdenkin on vaan muutaman minuutin matkan päässä!

Huomenna on ohjelmassa ensimmäiseksi oman puhelinnumeron hankinta. Sen jälkeen mun pitää soittaa muutamalle mahdolliselle vuokraisännälle ja kysellä muutamasta huoneesta, jos ne vielä mahdollisesti olisi vapaana. Lontoossa halvemmat huoneet menee ihan älyttömän nopeasti. Kysyin perjantaina yhdeltä vuokraisännältä mahdollisuutta tulla katsomaan kämppää maanantaina. Vastaukseksi tuli, että kämppä tuskin on enää vapaa maanantaina. Noh, asuntoja tulee yhtä nopeasti kuin niitä myös menee. Toivotaan vaan parasta, että saisin läheltä koulua, jolloin voisin kävellä kouluun.

Seuraava postaus tuleekin sitten Lontoosta!

 

Kuvat: weheartit